Prijava

Dobrodošli na administrativnih straneh www.e-modelar.net.
Prijava za administratorje

Administrator:

Geslo:


OPOMBA: Administacija je razvita za uporabo Mozilla Firefox brskalnika. Če še ne uporabljate Firefox brskalnika si ga lahko hitro in preprosto naložite tukaj.

Zakaj Firefox?
Ker se različni spletni brskalniki razlikujejo v izvajanju kode, je dobro da se sistem razvija in uporablja samo na enem skupnem brskalniku. Spletni brskalnik Mozilla Firefox predstavlja precej boljšo platformo za razvoj spletnih aplikacij od bolj razširjenega Microsoft Internet Explorer, ki ga dobite skupaj z Windows operacijskim sistemom.

Kako začnem uporabljati Firefox in ADMIN?
Pri nalaganju brskalnika sledite navodilom. Po končani inštalaciji lahko izberete možnost, da se nastavitve iz Internet Explorerja prenesejo v Firefox. Ko ste si naložili spletni brskalnik Firefox, odprite to stran, vnesite vaše dostopne podatke in klknite na gumb za prjavo. Na tej točki se bo najverjetneje pojavilo okno, kjer vas Firefox vpraša če želite shraniti dostopne podatke za to stran. Če je to vaš osebni računalnik in je možnost zlorabe zelo majhna izberite možnost, ki shrani podatke. Če je računalnik na katerem boste uporabljali ADMIN javno dostopen izberite možnost, ki ne shrani podatkov. Za varovanje dostopnih podatkov je odgovoren vsak uporabnik administracije.

www.e-modelar.net

Copyright © 2007 - 2023